joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copiii lui Vîlceanu, la 7 metri de calificare

La sfârşitul săptămânii trecute, câştigătoarea fazei judeţene Mehedinţi a disputat la Reşiţa, alături de echipele din Caraş-Severin, Timiş, Hunedoara şi Alba, turneul zonal la minifotbal, rezervat claselor V-VIII. Repartizaţi în grupa A, din care trebuia să facă parte şi Aradul, care nu s-a mai prezentat, copiii pregătiţi de profesorul Cristian Vîlceanu au început cu stângul competiţia, fiind învinşi cu 4-1 de Liceul Bănăţean  Oţelul Roşu. Calificat în semifinale de pe locul secund, Colegiul Naţional Pedagogic “Ştefan Odobleja”   Dr. Tr. Severin  a produs surpriza turneului şi a învins cu 1-0 LPS Banatul Timişoara, care în grupe trecuse cu 7-1 de Colegiul Tehnic Transport Deva şi cu 5-1 de  Liceul Teoretic Teiuş.

În cealaltă semifinală, copiii din Alba au învins cu 4-1 Liceul Bănăţean Oţelul Roşu, astfel că, echipele care pierduseră drastic în grupe, au ajuns în ultimul act. Deşi au condus cu 1-0, severinenii au fost egalaţi pe final, iar la loviturile de departajare au fost învinşi cu 1-0 de Liceul Teoretic Teiuş, care a obţinut astfel calificarea la turneul final. În finala mică a turneului zonal de la Reşiţa, LPS Banatul Timişoara a dispus cu 8-1 de Liceul Bănăţean Oţelul Roşu.

Chiar dacă am ratat calificarea, sunt mulţumit de randamentul copiilor. Am obţinut un rezultat nesperat cu Banatul Timişoara, care era marea favorită a turneului. Fotbalul e, de multe ori, nedrept, fiindcă, în finală, noi am fost cei care am pierdut nemeritat. Am fost egalaţi cu trei minute înainte de timpul regulamentar şi am ratat toate cele trei lovituri de la 7 metri.
A spus Vîlceanu

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta a mizat pe: Mihai Petricică – Roberto Albuşel (1 gol), Mihai Gîdea (1), Angelo Bordea (1), Alexandru Avram, Gabriel Balamat, Samuel Gîrlea şi Alexandru Lulea.

Politica