sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

În Bănie vine Steaua

Trei echipe de sală de la SCM “U” Craiova vor evolua sâmbătă în prima ligă naţională. Dacă fetele de la handbal şi baschet au intrat în vacanţă, în competiţii au rămas formaţiile de volei şi cea de baschet. 
De departe, cel mai interesant duel va fi cel din Sala Polivalentă, sâmbătă, ora 19.00, în direct pe Digi Sport, SCM urmând să întâlnească pe Steaua. Dacă în sezonul trecut alb-albaştrii erau favoriţi, de această dată lucrurile stau exact invers. “Militarii” sunt pe locul 2, cu un singur eşec, iar craiovenii se află pe locul 9, cu patru victorii şi şase înfrângeri. Astfel, un succes în faţa roş-albaştrilor ar fi o surpriză şi se poate realiza dacă Sala Polivalentă va fi arhiplină.  
 
Nici echipa masculină de volei nu va avea un joc prea uşor, urmând să evolueze tot sâmbătă, în deplasare, cu LPS Piatra Neamţ. 
Partida se va desfăşura de la ora 12.00, tot în direct la Digi Sport. Elevii pregătiţi de Dănuţ Pascu se află pe locul 4 şi dacă se vor impune cu 3-0 sau 3-1 ar putea egala pe Dinamo, care va avea o deplasare foarte grea la campioana en-titre a României, Tomis Constanţa. 
 
LPS Piatra Neamţ se află pe locul 7 şi poate deveni periculoasă dacă jucătorii nu o tratează cu maximă atenţie. După parcursul foarte bun din CEV Cup, SCM “U” Craiova va pregăti dubla confruntare cu o formaţie foarte importantă din voleiul european, Trentino, meciuri ce se vor desfăşura în luna ianuarie.
Ultima echipă care va evolua sâmbătă va fi cea feminină de volei, SCM primind vizita celor de la Ştiinţa Bacău. Moldovencele se află pe locul secund, la o lungime distanţă de Volei Alba Blaj. În schimb, fetele lui Alexandru Cosma sunt pe poziţia a noua.  
spot_img
spot_img

Politica