miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ciucă: Sper să mai joc pentru Universitatea Craiova

Mădălin Ciucă a împlinit pe 4 noiembrie 32 de ani, iar membrii Asociaţiei „Ştiinţa Suntem Noi” nu l-au uitat. La o lună după anivrsarea sa, suporterii Ştiinţei l-au premiat pentru devotamentul pe care l-a avut faţă de Universitatea Craiova. 
 
Noi, suporterii Asociaţiei «Ştiinţa Suntem Noi», ne-am gândit să îl premiem pe căpitanul nostru, pentru că în urmă cu puţin timp a fost ziua lui de naştere. I-am adus o diplomă şi un tricou, pentru că a rămas alături de adevărata echipă a oraşului.
Marius Tănasie, vicepreşedinte Asociaţia „Ştiinţa Suntem Noi”
 
Căpitanul Ştiinţei, Mădălin Ciucă, care a evoluat în acest tur de campionat pentru Metalul Reşiţa, a fost foarte bucuros că suporterii nu l-au uitat. 
 
Cred că am însemnat ceva pentru Universitatea Craiova după acest gest. Sper ca în viitorul apropiat echipa să se pună pe picioare, să înceapă să joace indiferent în ce eşalon, şi, treptat, să revină în Liga I şi să se bucure adevăraţii suporteri de Universitatea Craiova. Din păcate s-a ajuns aici, dar cu sprijinul suporterilor sper să revină acolo unde îi este locul. Mai am câţiva ani de jucat şi sper să mai joc pentru Universitatea Craiova.
Mădălin Ciucă, fost jucător Universitatea Craiova  
 
Vicepreşedintele Asociaţiei „Ştiinţa Suntem Noi”, Marius Tănasie, consideră că din sezonul viitor Universitatea Craiova va reveni în competiţiile oficiale. 
 
Scopul asociaţiei noastre este să aducem lângă noi pe toţi jucătorii care au evoluat la adevărata Universitatea Craiova şi pe actualii fotbalişi, care au inima alb-albastră. Mădălin Ciucă este unul dintre aceşti jucători. Ne bucurăm că a evoluat pentru echipa noastră şi sperăm să se întoarcă în viitor alături de noi. Am convingerea că din sezonul viitor Universitatea Craiova va reveni în fotbal. Nu contează liga, important este să revină să joace, să readucem bucuria în oraş, adevărata bucurie a suporterilor este Universitatea Craiova. 
Marius Tănasie, vicepreşedinte Asociaţia „Ştiinţa Suntem Noi”  
 
Daniel Suciu, membru fondator al Asociaţiei „Ştiinţa Suntem Noi”, a apreciat devotamentul lui Mădălin Ciucă faţă de culorile alb-albastre.
 
Ştiu ce simte Mădălin, că iubeşte Universitatea Craiova, că a trecut prin perioade grele, a acceptat să joace şi fără bani. Avem o stimă deosebită pentru toţi jucătorii care au venit cu sufletul la echipă şi au evoluat şi fără bani. S-au pregătit n condiţii foarte grele la Leamna, i-am văzut la ultimul antrenament la «Termo», în Severin. Era mocirlă, era jenant, şi acolo s-au pus piedici. Sunt de stimat pentru ceea ce au făcut. Încercăm să facem o treabă bună, avem exemple precum Poli Timişoara, Argeşul, vom începe de jos, va fi greu, dar ştim la ce să ne aşteptăm.
Daniel Suciu, membru fondator al Asociaţiei „Ştiinţa Suntem Noi”.

Politica