marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Au intrat în vacanţă

Final de fotbal pentru filieşeni în acest an. După ce în urmă cu două săptămâni au încheiat turul campionatului, elevii lui Ciurea au terminat şi cu antrenamentele pentru această primă parte a sezonului. De câteva zile, echipa din Filiaşi a intrat în vacanţă. Lăsând fotbalul la o parte, jucătorii şi antrenorii se pregătesc pentru sosirea sărbătorilor. Desigur, sfârşitul de an fotbalistic va fi sărbătorit în “familia” de la Filiaşi cu o cină festivă, fixată pentru vineri, la un restaurant din localitate. Vor fi prezenţi toţi jucătorii, staff-ul administrativ şi cel tehnic, toţi cei care au dus greul echipei în prima experienţă a Filiaşiului din Liga a III-a. Dacă ne uităm peste rezultatele formaţiei doljene înregistrate în toamnă, vom observa că filieşenii au arătat mai bine decât unele grupări cu state vechi în ultima ligă naţională. Bilanţul la final de tur al echipei pregătite de Ciurea este unul generos pentru o formaţie proaspătă în teritoriul Ligii a III-a. 
 
Locul din clasament se vrea «înfrumuseţat» 
 
Doar trei înfrângeri au suferit filieşenii în jocurile din prima parte a stagiunii, la capitolul victoriilor fiind trecute patru meciuri, iar cele mai multe întâlniri s-au terminat cu remize pentru CSO Filiaşi. 17 puncte au adunat jucătorii echipei doljene în cele 13 etape, sumă ce a stabilit-o pe Filiaşi undeva la mijlocul clasamentului, pe locul şase. 
 
Ca echipă nou promovată eu zic că am avut rezultate destul de bune, nu ne-am făcut deloc de râs. Nu am fost ciuca bătăilor, cum se spune, am avut meciuri în care am demonstrat un potenţial mare, altele în care am avut o evoluţie mai timidă. Este normal, noi suntem foarte mulţumiţi de ceea ce am reuşit în acest tur de campionat, dar sperăm că vom fi mai buni în primăvară. Avem un lot de jucători destul de bun, rezultatele s-au văzut, putem şi mai mult
A declarat Gigi Ciurea, tehnicianul formaţiei din Filiaşi, pentru „Ediţie Specială”. 
 
Lotul va suferi modificări 
 
Chiar dacă lotul grupării filieşene a funcţionat pozitiv în toamnă, se mai doresc anumite schimbări, în sensul că în iarnă este posibil ca la Filiaşi să mai apară nume noi, dar şi să dispară jucători.
 
De câteva zile am luat vacanţă, ne odihnim şi noi, după un tur de campionat solicitant, şi în perioada ce urmează vom analiza variantele posibile. Vor mai pleca unii jucători, alţii noi îi vor înlocui. Vrem să aducem jucători valoroşi la echipă, vom încerca să vedem ce putem găsi în împrejurimi, pentru că dacă ne gândim la jucători din alte zone, costurile sunt mai mari, nu ştiu dacă ne permitem pentru moment. Vom căuta să ne întărim lotul în iarnă, dar încă nu avem nimic discutabil. Sunt doar idei.
A adăugat Ciurea.
 
CSO Filiaşi se va reuni pe 15 ianuarie, în vederea reluării pregătirilor pentru a doua parte a sezonului. Vor urma câteva săptămâni de antrenamente pe plan local, după care, în jurul datei de 1 februarie, tehnicianul Gigi Ciurea îşi doreşte să efectueze un stagiu de pregătire centralizat în ţară, într-o zonă muntoasă.
spot_img
spot_img

Politica