sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Braia, bronz la ciclocros

Tânărul ciclist al clubului craiovean, Vasile Braia, s-a aflat printre sportivii premiaţi la Campionatul Naţional de Ciclocros, susţinut duminică în capitală. Cei mai buni ciclişti din ţară, la diferite categorii de vârstă, s-au adunat în Bucureşti, pentru a oferi un spectacol pe roţi. Printre protagoniştii evenimentului sportiv, s-a aflat şi unul dintre cicliştii promiţători ai Băniei, în vârstă de numai 11 ani.

Pe numele său Vasile Braia, micuţul ciclist a urcat pe ultima treaptă a podiumului în limitele categoriei 11-13 ani, întrecere la care a parcurs o distanţă de 2 km şi 800 de metri, având ocazia să fie premiat de celebrul canoist Ivan Patzaichin, care a fost invitat special de către organizatori.

Competiţia din Bucureşti, cea de ciclocros, desfăşurată duminică, a reprezentat o experienţă foarte frumoasă pentru toţi cei care au participat. Organizarea a fost excepţională, nu au fost deloc probleme, iar concurenţa a fost puternică. Am avut şi noi un medaliat, prin Braia Vasile, care a obţinut medalia de bronz la categoria de 11-13 ani. Este foarte bun rezultatul lui Vasile, ţinând cont că a avut adversari puternici şi proba se bazează pe o intensitate deosebită, fiind o distanţă scurtă de parcurs, dar într-o viteză mai mare. În acest an şi-a încheiat competiţiile naţionale, vor urma noi concursuri abia în primăvară.
A declarat Viorel Chiliban, antrenorul secţiei de ciclism a CSM Craiova

Policlinica Buna Vestire Craiova

La aceeaşi competiţie, a fost prezent şi Theo Matican, care a participat într-o cursă specială şi la finalul concursului a fost premiat simbolic cu o medalie de aur. 

spot_img
spot_img

Politica