vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

În arest pentru contrabandă cu ţigări

Sfârşitul de săptămână nu a fost unul fără incidente pentru poliţiştii doljeni. Oamenii legii au reţinut un bărbat în vârstă de 46 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de contrabandă, acesta fiind depistat în timp ce transporta aproximativ 400.000 ţigarete netimbrate.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier aflându-se în serviciul de supraveghere şi controlul circulaţiei, în comuna Podari, Dolj l-au depistat pe P.NICUŞOR, de 46 ani, din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi în timp ce conducea o autoutilitară, iar în interiorul acesteia au fost găsite 19.990 pachete ţigări netimbrate (399.800 ţigarete). Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor ajunşi la faţa locului au preluat cercetările, stabilind faptul că ţigările identificate provin din contrabandă, iar valoarea acestora pe piaţă se ridică la suma de 240.000 lei. Astfel, pe numele celui în cauză a fost întomcit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de contrabandă. În baza probatoriului administrat de poliţiştii craioveni P.NICUŞOR  a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Dolj.
A declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt al IPJ Dolj

De asemenea, autoutilitara folosită de bărbat pentru a transposta ţigaretele  a fost indisponibilizată şi predată Direcţiei Regionale Vamale Craiova, care urmează să stabilească şi prejudiciul adus bugetului de stat de către suspect.
Bărbatul în vârstă de 46 de ani urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de sesizare a judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica