joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident pe DN67. Şase persoane au fost rănite

Patru autovehicule au fost implicate marţi pe DN67 Râmnicu Vâlcea – Slatina într-un accident, fapt ce a dus la oprirea traficului pe ambele sensuri de mers, iar şase persoane au fost transportate de urgenţă la spital.

La data de 28 octombrie, I. Marian, de 21 de ani, din comuna Ceamurlia de Jos, jud. Tulcea, a condus un autotractor pe DN67 în localitatea Mihăeşti şi circula din direcţia Horezu spre Rm. Vâlcea, iar la km.182+600 m, nu a păstrat distanţa în timpul mersului faţă de autoturismul care se afla în faţa sa, condus de U. Ionuţ, de 32 de ani, din mun. Rm. Vâlcea, pe care l-a lovit cu partea faţă în spate proiectându-l apoi în autoturismul ce se afla în faţa sa, condus de C. Gheorghe de 28 de ani, din comuna Stoeneşti, jud.Vâlcea, care se oprise pentru a acorda ajutor unui alt conducător auto, C. Constantin, de 51 de ani, din comuna Pietrari, care a intrat în şanţul din sensul opus de mers.
A declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu

Cele două autoturisme lovite în urma nepăstrării distanţei regulamentare de mers a TIR-ului au fost proiectate într-un alt autoturism care circula din sens opus.
Toţi conducătorii auto au  fost testaţi cu aparatul etilotest, dar rezultatele s-au dovedit a fi negative.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În momentul de faţă se continuă cercetările pentru a fi stabilit cu exactitate care au fost  împrejurările producerii evenimentului rutier.
În urma investigaţiilor medicale, cele şase victime prezintă răni uşoare, viaţa nefiindu-le pusă în pericol.

Politica