duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victorie chinuită la Pâncota

Gorjenii au trăit cu emoţii partida din şaisprezecimile Cupei României, de marţi după-amiază, contra Şoimilor Pâncota.
Deşi au întâlnit o proaspătă promovată în divizia secundă, pandurii au întâmpinat probleme în adjudecare victoriei şi implicit a calificării în optimi. Cu un prim 11 alcătuit din mai multe rezerve şi conduşi de pe margine de secundul Marian Dinu, Petre Grigoraş fiind suspendat după meciul de la Giurgiu, jucătorii formaţiei din Târgu-Jiu au avut o prestaţie timidă în faţa arădenilor.

Mevlja a marcat primul gol al întâlnirii, chiar la debutul său în tricoul pandurilor, la jumătatea primei părţi, după ce a trimis cu capul în plasa porţii, la o centrare a lui Nistor.
Oaspeţii nu au rezistat mult în avantaj, iar în minutul 31 Băd a restabilit egalitatea printr-un şut din interiorul careului. Echilibrul pe tabelă a fost menţinut până spre finalul partidei, atunci când a căzut şi al doilea gol al gorjenilor, autor Predescu(85), cu o execuţie din afara careului, uşor deviată.

Terenul, al 12-lea adversar pentru panduri

Policlinica Buna Vestire Craiova

O victorie chinuită pentru trupa lui Grigoraş, o prestaţie modestă, însă rămâne bucuria avansării în competiţie.

Este o victorie obţinută cu greu şi, recunosc, cu puţină şansă. Asta nu înseamnă însă, că ne-am mişcat noi rău, dar am întâlnit aici nişte condiţii de joc foarte grele. Un teren foarte, foarte moale, denivelat, care a avut darul de a echilibra din start forţele. Mă bucur că până la urmă e totuşi o victorie care ne asigură calificarea în faza următoare a competiţiei. Să sperăm că atunci nu vom mai avea aceeaşi programare, să jucăm în campionat şi apoi la 48 de ore în Cupă. Şi acum am vrut să respectăm competiţia, e bine că totul s-a încheiat cu bine. Şoimii formează o echipă solidă, au avut ambiţie, noi veneam după o înfrângere, o traumă psihică la Astra. E greu să joci după un meci ca al nostru la Giurgiu. Bine că ne-am calificat! Foarte greu obţinută calificarea, am respectat competiţia, bine că am trecut cu bine.
Petre Grigoraş, conform site-ului oficial al clubului

Pandurii vor înfrunta în următoarea etapă din campionat Oţelul Galaţi, pe teren propriu, lunea viitoare începând cu ora 18.30.

Politica