miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Toma: Obiectivul va fi accederea în play-off

Managerul secţiei de baschet a SCM „U” Craiova, Marius Toma, a făcut ieri o analiză a amicalelor susţinute şi a prefaţat noul sezon din Liga Naţională de baschet.

Am susţinut cinci partide amicale şi am avut ocazia să rulăm tot lotul pe care l-am avut la dispoziţie. Accidentările de la Sibiu ale lui Otovic şi Veliskovic ne-au dat emoţii, dar cei care au intrat în locul lor şi-au făcut datoria cu brio. Pentru ultimele două meciuri amicale, cu Balkan Botevgrad aşteptăm publicul în număr cât mai mare şi să vină să cunoască echipa. Obiectivul pentru acest sezon va fi accederea în play-off-ul Ligii Naţionale de baschet masculin.
A declarat Marius Toma, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Sala Polivalentă

«Jucătorii ştiu că aşteptările sunt mari»

Policlinica Buna Vestire Craiova

Marius Toma a vorbit şi despre parcursul echipei în sezonul viitor, debutul fiind pe 18 septembrie, în Cupa României, în faţa campioanei en-titre, Asesoft Ploieşti.

Trebuie să fim conştienţi de valoarea noastră, dar şi de faptul că multe echipe s-au întărit financiar. Jucătorii ştiu că aşteptările sunt mari, dar trebuie să transformăm această presiune în avantajul nostru. La Craiova se doreşte victoria indiferent de adversar, dar trebuie să fim conştienţi că Asesoft Ploieşti este o echipă puternică şi în meciurile din cupă vom pleca cu şansa a doua. Asta nu înseamnă că nu ne vom juca şansa până la capăt. Noi trebuie să fim în formă maximă până pe 4 octombrie, atunci când va fi prima etapă din Liga Naţională.
A mai spus Marius Toma

Pe de altă parte, tehnicianul craiovenilor, sârbul Andelko Mandic s-a arătat mulţumit de lotul pe care îl va avea la dispoziţie.

Băieţii răspund bine la antrenamente şi acest lucru mă bucură. Travis nu mai are nevoie de nicio prezentare, Krastanovic este un jucător excepţional, iar restul sunt jucători noi şi mă voi putea baza pe ei.
A precizat Andelko Mandic

SCM „U” Craiova va întâlni sâmbătă, de la ora 19.30, şi duminică, de la ora 17.00, formaţia bulgară BC Balkan Botevgrad, în ultimele jocuri de verificare înaintea începerii noului sezon.
Cu acest prilej, sâmbătă,de lora 17.00 va fi prezentarea lotului alb-albastru.

Politica