sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Lazarin va juca un sezon la SCM

Echipa de handbal de la Sport Club Municipal Craiova are o nouă componentă în lot. Cu câteva zile înaintea debutului în sezonul 2014-2015 s-a mai rezolvat un transfer. Este vorba despre Irina Lazarin, jucătoare care a mai evoluat în trecut la echipele craiovene, fiind de altfel olteancă.

Lazarin s-a aflat în lot de mai mult timp, s-a pregătit cu echipa, a participat la jocurile amicale având prestaţii bune, dar anterior nu fusese parafată nicio înţelegere între cele două părţi. La insistenţele băncii tehnice, ieri s-a semnat contractul iar jucătoarea va evolua în Bănie.
Prin acest transfer se consolidează postul de pivot unde mai existau soluţii dar jucătoarele care se află la dispoziţia băncii tehnice şi pot juca pe acest post sunt mult mai tinere şi deci mai neexperimentate.

Am juns la un acord cu Irina Lazarin şi pentru un sezon va juca la Craiova. A fost dorinţa băncii tehnice de a avea o astfel de jucătoare la dispoziţie şi am reuşit să ajungem la o înţelegere.
A declarat ieri inspectorul şef din cadrul SCM Craiova, Petrişor Albu

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu un lot în care mai sunt probleme la nivelul liniei de nouă metri, SCM Craiova va debuta la finalul săptămânii în campionat, urmând să primească pe teren propriu vizita celor de la HCM Baia-Mare.

spot_img
spot_img

Politica