vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Percheziţii de amploare la hoţi de produse petroliere

32 de percheziţii domiciliare au desfăşurat, ieri, poliţiştii argeşeni, pe raza a patru judeţe şi a municipiului Bucureşti, la locuinţele mai multor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de furt, respectiv sustragere de produse petroliere.
Din totalul descinderilor 21 au fost efectuate pe raza judeţului Argeş, 5 pe raza judeţului Olt, 3 în judeţul Gorj, 1 pe raza judeţului Dolj şi 2 în municipiul Bucureşti.
Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică al I.P.J. Argeş, în care s-a început urmărirea penală faţă de 33 de persoane.

În fapt, din cercetări a reieşit faptul că, din luna aprilie a anului 2013 şi până în prezent, persoanele bănuite ar fi sustras atât produse petroliere (ţiţei şi condensat) din conductele de transport produs petrolier aparţinând unei societăţi comerciale, ce tranzitează subteran localităţile Bascov, Băbana şi Poiana Lacului, precum şi conducte dezafectate din patrimoniul aceluiaşi agent economic. Prejudiciul estimat până în prezent se ridică la 300.000 de lei.
Poliţia Română

Peste o sută de oameni ai legii au luat parte la descinderi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica