marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

DOVADA CĂ ACTUALUL CLUB SPORTIV «UNIVERSITATEA» DIN CRAIOVA NU ARE NICI O LEGĂTURĂ CU VECHIUL CLUB CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Istoria juridică şi continuitatea clubului de fotbal UNIVERSITATEA CRAIOVA am prezentat-o cu documente incontestabile asfel că marea majoritate a celor interesaţi de subiect au înţeles că tot ceea ce susţine grupul de impostori care a înfiinţat CSU Craiova ESTE O MINCIUNĂ ŞI O DIVERSIUNE.

Din cauza avalanşei de intoxicări mediatice suntem nevoiţi să aducem noi ARGUMENTE cu intenţia clară de a spulbera orice încercare de manipulare a opiniei publice.

 

În toată această operaţiune frauduloasă de distrugere a clubului UNIVERSITATEA CRAIOVA, Badea Pavel a avut un rol extrem de important.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel că acest personaj lipsit de orice raţiune, dar şi de minimele cunoştinţe juridice, cu ambiţii specifice oamenilor nu foarte înalţi, a promovat o minciună şi o delaţiune extrem de periculoasă, lansând în mass-media un mare neadevăr şi anume acela că actualul club de drept public, Clubul Sportiv «Universitatea» din Craiova ar fi unul şi acelaşi cu vechiul club CS Universitatea Craiova care a activat până în anul 1990. NIMIC MAI FALS!!!!

 

Vezi continuarea pe fcuniversitatea.ro

Politica