marți, mai 14, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cîrlig şi Stanciu, pe podium la Timişoara

Şahistele din Bănie au bifat noi rezultate notabile, de data aceasta în cadrul unui turneu internaţional desfăşurat la Timişoara, în perioada 11-17 august. Intitulat Festivalul Internaţional de Şah pentru copii şi juniori, competiţia găzduită de localitatea bănăţeană a reunit un număr important de practicanţi ai sportului minţii din interiorul graniţelor, dar şi din afară.

Printre remarcaţii acestui turneu s-au aflat şi două sportive de la CSM Craiova, Cîrlig Andreea, la categoria U1900, şi Stanciu Georgiana, la categoria U2200.
Ambele şahiste au urcat pe a doua treaptă a podiumului şi şi-au umplut vitrina cu noi medalii. Rezultatele celor două fete l-au încântat pe antrenorul secţie de şah de la CSM Craiova, Georgescu Adrian, care le-a caracterizat evoluţia de la Timişoara drept una bună spre foarte bună.

Rezultatele fetelor de la Timişoara sunt bune, chiar spre foarte bune, ţinând cont că a fost un turneu internaţional. M-am aşteptat să urce pe podium, deoarece sunt sportive valoroase şi promiţătoare. Din păcate, Stanciu Georgiana nu a putut să participe în acest an la europene, deoarece a trebuit să se pregătească pentru admiterea la liceu şi nu a avut timpul necesar pentru a se pune la punct în vederea Campionatului European. Pentru noi sezonul de vară s-a încheiat, nu mai avem competiţii până la sfârşitul lunii.
Georgescu Adrian

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica