duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Echipele de volei au început reacomodarea cu efortul

Ultimele echipe ale SCM Craiova care au reînceput activitatea sunt cele de volei. Luni seara, băncile tehnice ale celor două formaţii au chemat loturile avute la dispoziţie la treabă. Conform unui comunicat emis mediei de SCM Craiova au apărut ceva noutăţi şi se înţelege că s-au stabilit nişte lucruri. Luate în ordine arată cam aşa.
Formaţia de volei feminin s-a reunit în sala “Ion Constantinescu”. Banca tehnică, asigurată de Alexandru Cosma şi Adrian Popescu are la dispoziţie 13 jucătoare, semn că lucrurile sunt aşezate. Dacă Alexandru Cosma a asigurat banca o bună parte din campionatul trecut apare ca noutate aducerea lui Adrian Popescu.

Fiind vorba despre doi tineri tehnicieni craioveni se poate considera că s-a punctat pozitiv. Lotul prezent la reunire a cuprins jucătoarele: Ramona Postea, Andreea Smultea, Sorina Buz, Florina Chirilov, Andreea Matei, Alina Iordache, Iulia Derveşteanu, Maria Precup, Alexandra Purcea, Ramona Breban, Monica Foca, Alina Gagea, Gabriela Dancu.

Ne-am reunit în această după-amiază pentru a le anunţa pe sportive programul din această perioadă precompetiţională. Vom avea de lucru mult în această perioadă, în perspectiva noului sezon competiţional, pentru că avem mult de lucru la relaţiile de joc şi omogenitate. Ne dorim un sezon competiţional mult mai bun decât cel precedent, atât din punct de vedere al jocului, cât şi din cel al rezultatelor.
Alexandru Cosma

Policlinica Buna Vestire Craiova

SCM Craiova nu a anunţat niciun obiectiv pentru această echipă.
Echipa masculină a avut programată prima şedinţă de pregătire pe stadionul “Ion Oblemenco”. Dan Pascu şi Claudiu Mitru, reconfirmaţi pentru încă un sezon, nu au avut la dispoziţie întreg lotul.

Este cert că Laurenţiu Lică, Florin Voinea sau Nicolae Ghionea continuă activitatea în Bănie. alături de cei trei pe pista de atletism a stadionului “Ion Oblemenco” au mai fost văzuţi Ionuţ Velicu, Ionuţ Manda, Bogdan Ene şi Mihai Vâlceleanu. Astăzi se vor alătura lotului doi jucători sârbi fiind vorba despre Predrag Bicanin Petar Turanjanin.
Primul joacă pe postul de coordonator, are 26 de ani, 1,90 înălţime şi vine la Craiova de la formaţia sârbă Ribnica Kraljevo. Petar Turanjanin joacă pe postul de centru, are 28 de ani, 2,02 înălţime şi a fost transferat de la formaţia sârbă Spartak Ljig.

Un nou start, o nouă provocare. Suntem în faţa unui sezon care se anunţă a fi foarte disputat având în vedere cum s-au întărit echipele de primă ligă. Noi nu facem altceva decât să ne pregătim la fel de serios ca în fiecare an şi să ne prezentăm onorabil în toate cele trei competiţii în care suntem angrenaţi.
A declarat Dan Pascu

spot_img
spot_img

Politica