marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CS Podari se testează cu Negotin şi Bezanija

Gruparea doljeană a ajuns duminică la Kladovo şi a intrat în „pâine” cu pregătirea, antrenorul Podariului, Victor Naicu, fiind mulţumit de condiţiile găsite şi de mijloacele de antrenament şi refacere.
Înainte de plecare, podărenii şi-au propus să dispute şi două partide amicale în perioada pe care o vor petrece în Serbia, iar ieri au parafat înţelegeri cu două echipe din ligile sârbeşti pentru a susţine partide de pregătire.

Astăzi, CS Podari va da piept la Negotin, cu formaţia locală ce activează în liga a III-a sârbă, începând cu ora 17.30, iar sâmbătă podărenii vor întâlni gruparea din al doilea eşalon valoric al fotbalului sârb, FK Bezanija, la Kladovo.

Totul este bine, am găsit condiţii foarte bune de antrenament aici, la Kladovo, acum nu mai rămâne decât să ne antrenăm corespunzător. Am stabilit şi două jocuri amicale, mâine(n.r azi) la Negotin, cu formaţia locală, şi sâmbătă la Kladovo cu FK Bezanija. Vor fi două meciuri bune, rezultatele nu mă interesează, important va fi să arătăm un fotbal bun. Mai avem încă de lucrat asupra unor laturi, dar sperăm că la întoarcerea din cantonament să fim la un nivel ridicat cu pregătirea.
A declarat Victor Naicu, pentru „Ediţie Specială”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica