marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Oltenii au plecat la munte

Elevii lui Oprescu au pornit ieri spre localitatea braşoveană Fundata, care le va deveni „casă” pentru următoarele zile. Slătinenii se pregătesc intens pentru noul sezon al ligii secunde şi vor avea un program bine conturat pentru stagiul ce îl vor susţine la munte.
Oprescu îşi va „răsfăţa” elevii cu câte două antrenamente pe zi, unul cu caracter tehnico-tactic şi altul axat pe pregătirea fizică, plus un program de refacere în fiecare seară.

Meciurile amicale nu se află pe lista cantonamentului de sub Tâmpa pentru gruparea olteană, dar la întoarcerea în Slatina, fixată pentru 1 august, aceasta va disputa o serie de jocuri de verificare.
În vederea lotului pe care FC Olt l-a deplasat pentru stagiul de la Fundata, acesta numără un total de 26 de jucători, inclusiv transferurile efectuate în această vară de tabăra olteană. Astfel, Oprescu îi va avea la dispoziţie pentru şedinţele de pregătire din următoarele zece zile pe: Kirev, Mogoşanu, Perşinaru, Bogdanovic, Şcheau, Gherghe, Gligor, Fîşie, Morariu, Covalschi, Giurcă, Pavel, Ignea, Mihăescu, Rezeanu, Leucuţa, Blănaru, Mihai Căpăţînă, Dinu, Bobi Verdeş, Curtuiuş, Coţofană, Dobricean, Bălşanu, Ciurea, Ştefan.

spot_img
spot_img

Politica