luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Două doljence, rănite în accidente rutiere

O şoferiţă în vârstă de 64 de ani, din Calafat, a ajuns la spital în urma unui accident rutier pe care chiar ea l-a provocat.
Femeia a intrat în depăşire pe un drum în lucru.

Luni, în jurul orei 08.15, pe DN56, în afara localităţii Golenţi, Dolj, din direcţia Craiova-Calafat, s-a produs un accident grav de circulaţie în urma căruia o persoană a ajuns la unitatea medicală pentru îngrijiri de specialitate. În timp ce B. IONELIA, 64 de ani, din Calafat, Dolj conducea un autoturism, proprietate personală, pe un sector de drum îngustat, aflat în lucru, semnalizat corespunzător cu limitare de viteză 30 km şi depăşirea interzisă, s-a angajat în depăşirea unui ansamblu de vehicule pierzând controlul direcţiei de mers după care a intrat în coliziune cu ansamblul pe care încerca să îl depăşească.  Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorei auto care a fost transportat la Spitalul Calafat. Poliţiştii continuă cercetările, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală.
IPJ DOLJ

O altă femeie a fost rănită luni seara la Malu Mare, tot din vina ei. Aceasta a trecut strada în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure, moment în care a fost lovită de o maşină.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Luni seara în jurul orei 21.30, pe DN 55, în comuna Malu Mare, în timp ce S. CRISTIAN, 25 de ani, din comuna Teasc, Dolj conducea un autoturism, din direcţia Craiova către Bechet, a accidentat-o grav pe M. ŞTEFANIA, din Malu Mare, care a traversat strada printr-un loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit pe numele şoferului dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
IPJ Dolj

Politica