sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Portugalia, cu un picior «acasă», Italia – Uruguay, meci de totul sau nimic

Partidele de fotbal disputate duminică au mai lămurit lucrurile în grupele din care fac parte echipele care au evoluat. În urma rezultatelor înregistrate, în grupa G, Portugalia este aproape “afară”, după ce a reuşit doar un egal, obţinut la ultima fază de joc, împotriva Statelor Unite. Americanii sunt favoriţi acum să meargă mai departe, dat fiind faptul că au şi un golaveraj mai bun. În grupa H, Belgia şi-a trecut în cont alte trei puncte, muncite şi nu are cum să mai rateze calificarea, probabil de pe primul loc.

Algeria şi Coreea de Sud au oferit un regal fotbalistic, cu şase goluri şi cu asiaticii atacând până în ultima secundă de joc.
Ziua de astăzi ne propune partide atractive, care pot aduce schimbări în clasament şi pot lăsa acasă echipe care acum merg mai departe. În grupa C avem cu siguranţă Columbia calificată şi meciul zilei poate este Coasta de Fildeş – Grecia, cu “elefanţii” având la îndemână chiar şi un egal, pentru a se califica în optimi.

Ora 23.00
Grecia – Coasta de Fildeş
Columbia – Japonia

Policlinica Buna Vestire Craiova

1. Columbia    6 puncte
2. Coasta de Fildeş     3 puncte
3. Japonia    1 punct
4. Grecia     1 punct

Dacă cineva ne-ar fi spus că înaintea ultimelor partide din Grupa D, Costa Rica va fi lider, i-am fi răspuns că are nevoie de un control medical. Şi totuşi iată, fotbalul ne oferă cele mai mari surprize. Probabil că selecţionata costaricană are un meci greu cu “rănita” Anglie, dar un lucru este cert: echipa din America Centrală va merge mai departe. Poate chiar de pe prima poziţie.
Meciul zilei este însă Italia – Uruguay, partidă în care  “la squadra azzura”, are nevoie măcar de o remiză, pentru a merge mai departe. Asta dacă Luis Suarez va fi de acord.

Ora 19.00
Costa Rica – Anglia
Italia – Uruguay

1. Costa Rica     6 puncte
2. Italia    3 puncte
3. Uruguay     3 puncte
4. Anglia     0 puncte

Politica