vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

15 intervenţii ale pompierilor mehedinţeni, în acest weekend

Pompierii din cadrul I.S.U. „Drobeta” au intervenit, în acest weekend, la 11 urgenţe medicale, pentru transportarea, cu targa, la solicitarea SAJ Mehedinţi, a două persoane cu probleme medicale, dar şi pentru stingerea a două incendii izbucnite la autovehicule.

Vineri, 20.06.2014, la ora 10.05, Detaşamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit, cu două autospeciale cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat în trafic pe DN6, pe raza comunei Prunişor. Incendiul a fost stins imediat de către pompieri, astfel încât a ars numai instalaţia electrică ce alimenta compresorul de la sistemul de climă. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost scurtcircuitul electric provenit de la un cablu electric defect cu izolaţie deteriorată.

Persoană de 180kg, transportată, cu targa, de pompieri

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sâmbătă, 22.06.2014, la ora 23.05, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit, la solicitarea SAJ Mehedinţi, cu o autospecială de intervenţie, în municipiul Drobeta Tr. Severin, str. M. Averescu, nr. 78, pentru transportul unei persoane supraponderale (cca.180 kg, aflată în criză epileptică). Pompierii au transportat persoana, cu targa, din locuinţă până la ambulanţă şi de la ambulanţă la UPU, în vederea efectuării unor investigaţii medicale.

Persoană imobilizată, transportată de pompieri

Luni, 23.06.2014, la ora 03.02, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit, în municipiul Drobeta Tr. Severin, B-dul Aluniş, nr. 3, pentru transportul unei persoane cu probleme medicale, din locuinţă şi până la ambulanţă, în vederea efectuării unor investigaţii medicale. Pompierii, solicitaţi de către SAJ Mehedinţi, au transportat, cu targa, persoana, care se afla imobilizată, având handicap de gradul I.

Incendiu la un autotren în staţiunea Băile Herculane

Luni, 23.06.2014, la ora 06.29, Detaşamentul de Pompieri Orşova a intervenit, cu o autospecială cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autotren, care se afla  parcat în staţiunea Băile Herculane, judeţul Caraş-Severin. Pompierii mehedinţeni au lichidat incendiul, care a cuprins, până la sosirea acestora, 6 paleţi de depozitare a detergentului şi aprox. 1 mp din prelata remorcii. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost crearea din culpă sau intenţionată a condiţiilor pentru a genera incendiul.

Politica