sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Rezultate notabile la Istambul

Recent, la Istambul s-a desfăşurat Campionatul Balcanic  de karate pentru copii, fiind vorba despre sportivi născuţi în anii 2000-2003.
Craiova sportivă a fost reprezentată de copii de la Liceul cu Program Sportiv “Petrache Trişcu”, acolo unde se pregătesc alături de profesorul Geri Mitroi. Competiţia a fost una extrem de populată, 800 de mici karateka, reprezentând zece naţiuni, intrând în lupta pentru medaliile balcanice.

Rezultatele au fost pe măsura eforturilor depuse, craiovenii ajungând acasă cu două medalii de bronz. Performere au fost componentele echipei de kata a României, cele trei sportive care au intrat pe suprafaţa de luptă fiind din Craiova. Este vorba despre Aldana Lupeanu, Mădălina Vasile şi Ana Maria Gornoviceanu, care au concurat la categoria de vârstă 2002-2003.

Este un rezultat pe care îl considerăm pozitiv. România a obţinut două medalii de bronz din care una a ajuns la Craiova. Pentru Aldana nu este primul trofeu internaţional dar celelalte două fete au debutat cu această ocazie pe podiumurile internaţionale, dacă se poate spune aşa.
A declarat ieri profesorul Geri Mitroi

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica