duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii revin pe iarbă

Momentele de linişte au luat sfârşit pentru componenţii grupării din Târgu-Jiu. Pandurii au terminat zilele de odihnă şi sunt gata să îşi reia pregătirea în vederea abordării noului sezon competiţional, unul care va fi mai sărac în meciuri, deoarece gorjenii au ratat accederea într-o cupă europeană, iar obiectivele principale se vor axa pe campionatul intern şi Cupa României.

Petre Grigoraş va da apelul astăzi, la stadionul „Municipal” din Târgu-Jiu, iar mâine pandurii se vor deplasa la Craiova pentru a efectua vizita medicală. Este posibil ca la reunire să strige prezent cu trei jucători mai puţin, Iulian Mamele, Călin Cristea şi David DiStefan, care şi-au încheiat contractele şi principalul echipei a anunţat că nu mai are nevoie de serviciile celor trei.
 
După o săptămână de antrenamente pe plan local, gruparea gorjeană va pleca în primul cantonament de vară. Cisnădie va ţine loc de „casă” pentru elevii lui Grigoraş timp de 11 zile, perioadă în care jucătorii vor fi munciţi de tehnician pentru a-şi încărca “bateriile”. Mai departe va urma un stagiu de pregătire cu caracter predominant tehnico-tactic, în capitala Austriei, Viena, unde pandurii vor sta cantonaţi timp de 12 zile, timp în care vor susţine mai multe jocuri de verificare. Se pare că în această vară noul staff tehnic al clubului gorjean a preferat o altă destinaţie pentru efectuarea cantonamentului din afara graniţelor, alegând Austria în pofida Turciei. La o săptămână după ce se vor întoarce din al doilea stagiu al verii, pandurii vor intra în noul sezon competiţional, prima etapă fiind progrmată pe 25 iulie.

Politica