vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cei 20 de sustinatori ai CSU Craiova – AGRESATI IN MOD BRUTAL

In urma cu cateva ore, la intrare in localitatea Berceni din apropierea Bucurestiului, un microbuz inmatriculat in Craiova care transporta cei 20 de fani ai echipei CSU Craiova la Mogosoaia cu ocazia unui meci de fotbal intre FC Dinamo si CSJ U Craiova, a fost atacat de un grup mixt de suporteri ai echipelor Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova. Incidentul s-a soldat cu agresarea brutala a celor veniti de la Craiova.

Astfel, astazi a avut loc o premiera in istoria galeriilor echipelor de traditie din fotbalul romanesc. Este pentru prima oara cand suporterii lui Dinamo si ai Universitatii Craiova coabiteaza impotriva unui interes comun.

In urma acestui incident mai multi fani ai echipei infiintate abuziv, CSU, au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceste gesturi sunt extrem de regretabile si este mare pacat ca s-a ajuns in aceasta situatie, ca cetateni ai Municipiului Craiova sa se bata intre ei pe alte taramuri.

Toata aceasta stare este provocata de ambitiile malefice ale Olgutei Vasilescu care in cardasie cu Sandu Mircea au infiintat la Craiova o echipa care in mod ilegal, dar si rusinos, isi asuma continuitatea si istoria Universitatii Craiova.

Aceast mare abuz a declansat o stare de frustrare in randul majoritatii covarsitoare a suporterilor Stiintei, ajungandu-se ca acestia sa manifeste acte huliganice, chiar impotriva unor concitadini care in mod nefericit au cazut in pacatul de a adera la un proiect marsav.

Odata cu venirea la putere a Olgutei Vasilescu, dihonia, rautatile si degringolada au pus stapanire pe oras.

Vom reveni!

Articolul precedent
Articolul următor

Politica