Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Conducere nouă la ISJ Mehedinţi

Publicat

pe

Inspectoratul Şcolar Mehedinţi are o nouă echipă de conducere. Prin ordin al ministrului Educaţiei Naţionale pe funcţia de inspector general şcolar a fost numită Mirela Pintea Enea, iar Simona Tatomir a fost numită inspector general adjunct.

Numirea celor două pesediste la vârful Inspectoratului Şcolar Mehedinţi a avut loc în prezenţa prefectului de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea, dar şi al reprezentanţilor administraţiei publice locale.Prefectul Nicolae Drăghiea a dat citire celor două ordine, respectiv Ordinul nr. 3540 al ministrului Educaţiei Naţionale de încetare a detaşării ca inspector şcolar a Simonei Tatomir prin detaşare în interesul învăţământului pe funcţia de inspector general adjunct din data de 3.06.2014, precum şi Ordinul nr. 3556 din 5.06.2014 prin care Mirela Pintea Enea a fost numită inspector şcolar general.

Mirela Pintea Enea este inspector şcolar de doi ani la IŞJ Mehedinţi şi de câteva luni a ocupat funcţia de inspector general adjunct. Înainte de asta a lucrat pe un post de prezentatoare tv o bună bucată de vreme la televiziunea baronului Adrian Duicu. Deci e ,,piloasă” cum se spune nu vine în acestă funcţie importantă aşa din cer.  

Vă mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată şi vă asigur că voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă ca unitatea pe care o voi reprezenta de azi înainte să reprezinte pentru noi comunitatea mehedinţeană un adevărat model. Şi de asemenea, să devină o unitate puternică, o instituţie puternică, recunoscută la nivel naţional, la nivel de Minister.
A spus noul inspector şcolar general

Noua conducere a IŞJ Mehedinţi va da piept în perioada următoare cu cele mai grele examene de peste an.

Ne aflăm în plin examen de bacalaureat, probele orale ale elevilor care au finalizat cursurile liceale, aşadar urmează o perioadă extrem de încărcată. Îmi doresc ca aceste examene, atât de bacalaureat, evaluare naţională clasa a VIII-a, să se desfăşoare corect, vom vorbi în perioada următoare şi despre evaluări ale profesorilor. Vă asigur pe toţi că voi face ca tot ceea ce reprezintă educaţia în acest judeţ să fie prioritară.
Mirela Pintea Enea

Continue Reading

© 2021. Toate drepturile rezervate.