duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Corpul de Control al Prefectului, în verificări

În perioada 26 – 30 mai 2014, Corpul de Control al Prefectului, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea şi Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, a desfăşurat activitate în baza ordinelor prefectului nr. 111/18.03.2014 şi nr. 112/18.03.2014.
Astfel, au fost iniţiate acţiuni de verificare a modului de respectare a condiţiilor igienico-sanitare şi protecţiei consumatorului în unităţi de alimentaţie publică.

În municipiul Drăgăşani au fost verificate două unităţi de alimentaţie publică de tip restaurant, dintre care o unitate a fost sancţionată cu amendă şi avertisment, iar o unitate a primit avertisment. În comunele Mateeşti şi Vaideeni au fost sancţionate cu amendă două unităţi de alimentaţie publică de tip bar – magazin mixt.    
De asemenea, a fost verificat modul de respectare a condiţiilor igienico-sanitare şi protecţiei consumatorului în unităţi care produc şi comercializează produse de panificaţie, patiserie şi cofetărie.

O unitate ce produce produse de panificaţie de tip brutărie şi patiserie din municipiul Drăgăşani a fost sancţionată cu amendă şi avertisment, iar o altă unitate care produce produse de cofetărie şi patiserie a primit avertisment. În comunele Mateeşti şi Slătioara au fost sancţionate cu amendă şi avertisment două unităţi care produc produse de panificaţie de tip brutărie şi patiserie, iar o unitate care produce produse de cofetărie a fost sancţionată cu avertisment.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica