luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«GP» trimite juniorii D la turneul semifinal

La juniori D, Craiova a dominat în totalitate grupa zonală de la Piteşti. Două grupări de juniori din Bănie, CSS Craiova şi Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”, s-au întâlnit în componenţa turneului zonal organizat de oraşul lui Dobrin, detaşându-se fără emoţii de formaţiile similare din Târgu-Jiu şi Piteşti.

Calificarea pentru faza semifinală s-a decis miercuri seara, între reprezentantele Craiovei. În ultima etapă, juniorii de la „GP” şi cei de la CSS s-au întâlnit direct, iar sorţi de izbândă au avut jucătorii de la Şcoala de Fotbal în urma loviturilor de departajare. La finalul timpului regulamentar, scorul a arătat o egalitate albă, iar pentru declararea învingătoarea a trebuit să se treacă la executarea penaltiurilor. Elevii lui Cimpoieru s-au dovedit mai inspiraţi la „loteria norocului” şi au învins cu 4-3.

Tehnicianul juniorilor D de la „Gică Popescu” a mizat în partida de miercuri pe: Udrea – Mehedinţeanu, Tudor, Voinescu, Călin, Păunoiu, Niţuică, Ciobanu, Negreţ – Ispas, Preda. Au mai intrat: Petcu, Marin, Alexandru. De cealaltă parte, tehncianul grupării CSS Craiova, Staicu Alin, a replicat prin: Manolache Andrei – Ene, Stoicescu, Manea Popa, Sârmon, Stoica, Albu, Manolache Andi, Paşcu, Anton. A mai intrat: Muga.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost un turneu zonal cu echipe echilibrate şi foarte disputat. Noi am reuşit să ne impunem şi să ajungem printre primele şase echipe din ţară. Mai departe, sperăm să prindem una dintre final. În principal, vom lupta pentru calificarea în finala mare, dar rămâne de văzut în ce formă se vor afla băieţii la ora disputării turneului semifinal.
A declarat Cimpoieru Ionuţ, antrenorul grupei de juniori D de la ŞF „Gică Popescu” Craiova

În jocurile din grupe, craiovenii au mai înregistrat următoarele rezultate: „GP” Craiova – SCM Argeşul Piteşti 1-0, „GP” Craiova – Pandurii Târgu-Jiu 4-2, CSS Craiova – SCM Argeşul Piteşti 2-1, CSS Craiova – Pandurii Târgu-Jiu 3-0.

Politica