duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovenii s-au calificat la etapa zonală

Juniorii craioveni născuţi după 2001 de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu” şi CSS Craiova îşi continuă aventura în competiţia naţională a juniorilor D.
Finaliste în campionatul judeţean, cele două formaţii au avut sorţi de izbândă şi în faza eliminatorie pentru avansarea la etapa zonală. Runda interjudeţeană nu a adus emoţii pentru craioveni, atât CSS Craiova, cât şi cei de la Şcoala de Fotbal au dispus într-un mod categoric de reprezentatnele judeţului Vâlcea, respectiv Mehedinţi.

“Şcolarii”, pregătiţi de Cimpoieru Ionuţ, şi-au rezolvat prezenţa la zonă încă din meciul tur, care s-a desfăşurat tot pe teren propriu, deoarece severinenii nu au avut un teren regulamentar pentru disputarea partidei, învingând la scor de neprezentare Luceafărul Drobeta, prin golurile lui Preda, Ispas şi Niţuică.
În a doua manşă, jocul a fost dominat şi mai mult de elevii lui Cimpoieru, care au bătut campioana Mehedinţiului cu 4-1, graţie reuşitelor lui Preda, Niţuică, Togonoiu şi Voinescu.

Au fost două jocuri pe care le-am controlat de la un cap la altul. Nu au fost probleme de calificare. Acum aşteptăm să vedem cu cine vom pica în grupa zonală. Noi sperăm să facem o figură frumoasă şi la turneul zonal şi să ne calificăm pentru cel semifinal. Dacă la juniori E nu am reuşit acest lucru, sperăm să ne revanşăm cu grupa de juniori D.
A declarat Cimpoieru Ionuţ, care are în subordine grupele de juniori E şi D de la Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Juniorii de la CSS Craiova, pregătiţi de Staicu Alin, s-au impus în faţa grupării Hidro Râmnicu-Vâlcea cu 1-0 în partida tur şi 3-1 în meciul retur, rezultate ce au dus-o fără probleme la etapa zonală.

Din punctul meu de vedere a fost dificil în primul rând din cauza acomodării la dimensiunea terenului, aceasta fiind diferit faţă de ce am jucat noi in campionat. Nu ne cunoşteam adversarul, dar copiii au intrat foarte bine în joc. Am dominat ambele manşe, am avut o evoluţie bună în ambele partide. În primul joc deşi ne-am creat multe ocazii, am marcat o singură dată. În partida de la Vâlcea am reuşim să înscriem repede, au venit şi următoarele două goluri şi calificarea era tranşată. Sperăm să trecem şi de turneul zonal şi să avansăm la cel semifinal.
A declarat Staicu Alin, antrenorul juniorilor D de la CSS Craiova

În altă ordine de idei, astăzi se vor trage la sorţi grupele pentru turneul zonal, care este programat să se desfăşoare între 30 mai şi 3 iunie.

––

REZULTATE ETAPA INTERJUDEŢEANĂ
Tur, 17 mai  
Luceafărul Drobeta     –     „GP” Craiova     0-3
CSS Craiova     –     Hidro Râmnicu-Vâlcea     1-0
Retur, 20 mai
„GP” Craiova     –     Luceafărul Drobeta     4-1
Hidro Râmnicu-Vâlcea     –     CSS Craiova     1-3

Lot de jucători Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”: Braşoveanu, Udrea – portari, jucători de câmp: Mehendinţeanu, Tudor, Păunoiu, Căliniţ, Alexandru, Petcu, Voinescu, Ciobanu, Negreţ, Preda, Ispas, Niţuică, Ghergu, Liţă, Ioana, Truţă, Popa, Marin Alin.

Lot de jucători CSS Craiova: Manolache Andrei, Deselnicu – portari, jucători de câmp: Ene Robert, Stoicescu Răzvan, Manea Cristian, Popa Vlăduţ, Sârmon Ştefan, Albu Dragoş, Stoica Florin, Manolache Andi, Pascu Francesco, Munteanu Antonio, Munga Răzvan, Florea Raul, Ghiţă Alexandru, Cucit Antonio, Piturca Flavius, Albu Cătălin.

Politica