sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Bercea Mondial, condamnat definitiv

Opt ani şi nouă luni de închisoare cu executare. Este pedeapsa pe care Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, va trebui să o execute.
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat sentinţa definitivă în dosarul în care Bercea Mondial este acuzat că şi-a înjunghiat un nepot într-un bar, în 2011.

Potrivit deciziei Curţii Supreme, Sandu Anghel a fost condamnat la opt ani şi nouă luni de închisoare pentru tentativă de omor calificat şi opt luni pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, însă pedepsele au fost comasate, urmând să o execute pe cea mai grea, respectiv de opt ani şi nouă luni de închisoare, arată MEDIAFAX. Din pedeapsă va fi redusă perioada reţinerii şi arestării acestuia, respectiv de la 20 februarie 2011 la 16 mai 2014.
Mai mult, instanţa i-a interzis lui Sandu Anghel unele drepturi, pe o durată de doi ani şi şase luni după executarea pedepsei.

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, zis Ambasador, a fost condamnat, prin aceeaşi decizie, la cinci ani şi trei luni de închisoare cu executare şi doi ani interzicerea exercitării drepturilor, mai scrie sursa citată.
Totodată, instanţa a respins ca nefondat recursul declarat de soţia lui Bercea Mondial, Fănica Anghel, împotriva deciziei de condamnare la un an de închisoare cu executare, pentru instigare la mărturie mincinoasă şi mărturie mincinoasă, potrivit MEDIAFAX.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica