joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sportivii de la Respect Gym luptă în gala de la Uricani

Trei sportivi de la clubul Respect Gym din Craiova vor lupta în data de 1 iunie, la Uricani, în gala “New Heroes”, eveniment ce are loc de Zilele Oraşului. Clubul craiovean va fi reprezentat de Petrişor Pătra, multiplu campion naţional, care va lupta la categoria 64 de kilograme, Cătălin Băloi, la categoria 68 de kilograme şi Liviu Dina, la categoria 70 de kilograme.

Antrenorul Marian Şerban, cel care va face deplasarea alături de sportivi, speră că gala va fi una de succes pentru elevii săi.  “Fiecare dintre băieţi este motivat să facă o figură bună şi ne vom întoarce cu medalii de la Uricani”, spune antrenorul Şerban. Deplasarea şi cheltuielile ocazionate de cazarea sportivilor de la Respect Gym au fost susţinute de SWAT, Eurogenetic şi Robest. Gala “New Heroes” va fi urmată de o confruntare care va avea loc, tot în iunie, în a doua parte a lunii.

Vrem să facem o gală reuşită şi la Craiova, la care să participe sportivi din toată ţara. Ne dorim ca publicul craiovean să se bucure de un regal sportiv de cea mai bună calitate.
Spune managerul echipei, Florin Pătra

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica