sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Expoziţie de bijuterii hand-made la Casa de Cultură Traian Demetrescu

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova organizează astăzi de la ora 10 vernisajul expoziţiei de bijuterii hand-made „Manufactura Tradem”, care va avea loc la Galeria Vollard a instituţiei. Bijuteriile lucrate manual sunt ale artistei Roxana Nicoleta Vlăduţoiu.
Aceasta s-a născut pe 31 august 1982. A absolvit Liceul Teoretic  „Henri Coandă” din Craiova, apoi a urmat Facultatea de Ştiinţe Economice – Managementul firmei şi master în Resurse Umane. A mai participat la diverse târguri hand-made cu lucrările proprii, dar acum participă pentru prima dată la o expoziţie de acest gen.
Roxana şi-a descoperit latura artistică încă din copilărie.
De mică, a cochetat cu frumosul, ascunzându-se cu zilele în planşe de desen, visând la personaje de vis sau “mâzgăleli” năstruşnice. În adolescenţă, pasiunea pentru lectură s-a concretizat în câteva schiţe care au fost publicate în revista liceului.
Tânăra şi-a decorat propria casă.

Vârsta maturităţii şi grija pentru familie nu i-au epuizat pasiunea pentru frumos, care este vizibilă în casa ei decorată cu detalii create de ea cu răbdare, imaginaţie şi multă migală, în grădina ei plină de cele mai frumoase sau neobişnuite flori, în colecţia ei de mărgele cu modele unice, create manual mai întâi pentru cele dragi, apoi pentru fiecare persoană care i-a văzut şi apreciat măiestria. Veţi avea ocazia s-o cunoaşteţi şi să vedeţi lumea cu ochii ei, transpusă în creaţiile sale.
Spun reprezentanţii Casei de Cultură Traian Demetrescu

Intrarea la expoziţie este gratuită.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica