miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severinenii s-au întors fără puncte din Banat

Repartizaţi, conform clasamentului de la finalul sezonului regulat din seria a VI-a, în grupa pentru locurile 7-10, juniorii A ai clubului severinean au fost învinşi cu 5-0 în deplasarea de la Metalul Reşiţa.
Pregătită de Marian Brihac, CSS Drobeta a evoluat însă în inferioritate numerică, după ce portarul Adelin Iliescu a fost eliminat, încă din minutul 35.

Am făcut o primă repriză foarte bună, dar după eliminarea portarului, fază la care am primit şi gol, s-a rupt echilibrul jocului şi în final am pierdut cu 5-0.
A explicat  profesorul Brihac

În meciurile din sezonul regulat al Campionatului Naţional de fotbal republican, bănăţenii câştigaseră tot cu 5-0 în Valea Domanului, iar la malul Dunării se impuseseră cu 3-1.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Şi juniorii B de la CSS Drobeta, antrenaţi de Daniel Ispas, aflaţi însă în turneul de palmares pentru locurile 3-6, au pierdut în prima etapă, dar la Poli Timişoara, care s-a impus cu 3-1.  
Sebastian Velcotă (’14) şi Cristian Simionov (’37 şi ’60) au înscris pentru gazde, în timp ce Rodrigo Cimpueru (’55 – pen) a adus singura reuşită a severinenilor, care pierduseră cu 0-3, respectiv 2-5, meciurile cu Poli, din sezonul regulat.

Un meci parţial bun. Am jucat mai slab la începutul primei reprize şi am primit golurile în urma a două greşeli personale. După pauză am dominat şi chiar am redus din diferenţă, însă am mai primit un gol şi am pierdut. Încercăm să terminăm pe locul trei această etapă de palmares.
A spus Ispas

Sâmbătă, de la ora 12, pe Stadionul Termo, CSS Drobeta va întâlni CSS Caransebeş la juniorii A, iar, de la ora 14, juniorii B vor primi vizita Metalului Reşiţa.

Politica