vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Două meciuri în capitală

Programul de pregătire al echipei de handbal de la Sport Club Municipal Craiova a cuprins în această săptămână două meciuri amicale. Primul, desfăşurat marţi seara, a avut loc în compania echipei naţionale de junioare şi s-a desfăşurat la Chiajna.
După o primă parte echilibrată, încheiată cu scorul de 15-13, oltencele au mărit ritmul şi s-au impus cu 32-24. Meciul nu a fost unul la discreţia oltencelor deşi s-a jucat cu o echipă alcătuită din sportive tinere, care se încadrează la nivelul categoriei de vârstă amintite.

Referitor la meciul disputat ieri cu CSM Bucureşti, se poate spune că a fost o încercare reuşită pentru a vedea potenţialul real al componentelor din lotul echipei oltene. Formaţia bucureşteană a reuşit să se impună cu probleme, cu scorul de 26-25 (13-12). În acest meci au revenit în lot Munteanu, Han şi Amariei, semn că sunt lucruri care au început să fie puse la punct în aşteptarea meciului sau meciurilor din Cupa României. În cele patru meciuri amicale disputate până acum s-au înregistrat două victorii, cu Slatina şi Naţionala de junioare şi două înfrângeri cu Rm. Vâlcea şi CSM Bucureşti.
Altfel, vineri, cu începere de la ora 16.00 se va juca un nou meci de pregătire, de data aceasta în Polivalentă, partener de antrenament urmând să fie tot echipa din Bucureşti.

O verificare şi un meci amical utile din toate punctele de vedere. După aceste două meciuri suntem în punctul în care ştim unde ne aflăm cu pregătirea şi pe ce să punem accentul pentru a remedia deficienţele din jocul nostru.
A declarat după cele două meciuri Gheorghe Sbora, unul dintre tehnicienii echipei craiovene

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica