marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fraţii Epuran, pe podium la Naţionale

La 85 kg, Vlad Epuran şi-a doborât adversarii şi a cucerit aurul, aceasta fiind şi prima medalie naţională din scurta sa carieră.  Severineanul de 19 ani s-a impus la braţul drept, deşi s-a luptat la masa de skandenberg cu sportivi mai mari ca vârstă.

Sunt foarte bucuros de acest titlu, fiindcă anul trecut mă clasasem pe şapte. Eu nu am un antrenor, ci mă pregătesc cu fratele meu, la o masă pe care am construit-o noi. Nu suntem legitimaţi la niciun club şi e mai greu să mergem la concursuri, fiindcă nu avem sponsori.
A declarat Vlad Epuran

Fratele său, în vârstă de 21 de ani, a luat argintul la braţul stâng. Anul trecut, Alexandru Epuran devenise dublu campion naţional, atât la braţul drept, cât şi la cel stâng.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot la +90 de kg am participat şi anul acesta, dar concurenţa a fost mai mare şi am pierdut medalia de aur în faţa campionului european. La braţul drept m-am accidentat şi nu mi-am putut apăra titlul. Domnul doctor Adrian Tiţu mă ajută să-mi revin. În 2015 voi trece la seniori şi vreau să fiu pe podium şi acolo. Până atunci, sunt Europenele de Tineret, unde sper să am bani ca să pot merge. Chiar vreau să îmi arăt forţele acolo.
Alexandru Epuran

Politica