vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Accident grav la ieşirea din Pieleşti

Un grav accident rutier s-a produs ieri la ieşirea din Pieleşti. Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile meteo, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, într-o curbă, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat în şanţul de colectare a apelor pluviale.
Şoferul, un craiovean, a fost grav rănit. Soţia şi fiul său, pasageri în maşină, au suferit şi ei leziuni.
A fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru a-i scoate din maşină.
Alin Vârtosu, a fost transportat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Soţia sa, Mihaela şi fiul lor Ştefan, de numai şase ani, au fost de asemenea duşi la spital.
Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Accident mortal în Olt

Accident grav şi în judeţul Olt.  Un bărbat care circula cu un moped şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de remorca unei autoutilitare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Miercuri, 9 aprilie a.c., ora 1730, pe D.N. 6 – E 70, în comuna Mihăieşti, R. R., de 28 ani, din Republica Bulgaria, în timp ce conducea o autoutilitară, care tracta o platformă de transport auto, a acroşat cu partea dreaptă a autovehiculului pe G. Marin, de 45 ani, din comuna Seaca, judeţul Olt, care se deplasa pe un moped, neînregistrat, în acelaşi sens de mers, şi care a efectuat manevra de întoarcere fără să se asigure. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorului mopedului.Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge. Conducătorul mopedului nu purta cască de protecţie. În cauză au fost întocmite acte premergătoare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
IPJ Olt

spot_img
spot_img

Politica