marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Nu s-a Lepădat de argint

Deşi are doar un an de când face atletism, componentul CSM Drobeta a fost la 30 de sutimi de titlul naţional, la copii I. În Sala Complexului Naţional „Lia Manoliu” din Bucureşti, sportivul descoperit de Marin Istrate a fost învins doar de mult mai experimentatul Damian Mititelu (4:44,15 minute), de la Triumf Bucureşti.

Lui Dănuţ i-a lipsit o palmă, ca să cucerească aurul la primul său campionat naţional de sală. Cu o săptămână în urmă, luase argintul şi la cross, la 2000 de metri, pe Hipodromul din Craiova. Sper ca în vară, la Naţionalele în aer liber, să câştige primul loc. E un copil talentat, de viitor, pe care l-am descoperit la şcoala din comuna Izvorul Bîrzii.
A spus Istrate, antrenorul care a descoperit-o şi pe Ancuţa Bobocel

Tot din Izvorul Bîrzii este şi Silviu Gheorghe Matei, care s-a clasat pe locul al şaselea la 1500 de metri, cu timpul de 5 minute, 11 secunde şi 85 de sutimi. CSM Drobeta l-a mai avut în concurs pe Adrian Bondoc, dar elevul antrenat de Mirel Bârcu s-a clasat pe locul al VII-lea la 800 de metri (2:29,25 minute) şi pe opt la 200 metri (28,62 secunde). La copii II, Ionela Gabriela Spânu s-a clasat pe locul al XI-lea, la 600 metri (1:58,19).

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica