joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Totul sau nimic! Meci de 6 puncte

Presiunea este una extrem de mare, pentru că un pas greşit poate îndepărta definitiv echipa de locurile care asigură prezenţa la play-off. În tur, Universitatea Craiova a avut câştig de cauză, impunându-se la limită, scor 1-0, la Roşiori.
Ambele echipe vin după rezultate nemulţumitoare pe teren propriu. Universitatea Craiova a pierdut cu Mioveniul, scor 2-3, în vreme ce Gloria a fost învinsă, acasă, surprinzător, de UTA, cu scorul de 1-3. Cele trei puncte puse în joc sunt vitale pentru “alb-albaştrii”, ele putând să asigure prezenţa, din nou, în top 6, printre echipele care vor evolua în play-off-ul pentru Liga I.

Trei jucători de la cele două echipe au văzut etapa trecută cartonaşul roşu şi vor absenta în confruntarea de astăzi. Este vorba despre Dan Matei şi Olimpiu Bucur, de la gazde şi Daniel Bălaşa, de la oaspeţi.
În partida tur, Universitatea Craiova a înscris la limită, printr-un gol marcat de Robert Săceanu, din penalty. Meciul s-a disputat la Roşiori, din cauza faptului că terenul de la Severin fusese suspendat.

Mai trebuie spus că nicuna dintre echipe nu a reuşit să câştige de la începutul anului, ceea ce face ca întâlnirea dintre Gloria Bistriţa şi Universitatea Craiova să fie meciul “cap de afiş” al etapei.
Partida din etapa a XX-a, împotriva UTA, se va disputa duminică, de la ora 16.00, la Severin. Oficialii celor două echipe au ajuns la un acord ca meciul să se joace cu o zi mai târziu faţă de restul etapei, dată fiind deplasarea lungă pe care Universitatea Craiova o va efectua la Bistriţa.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica