vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Piţurcă şi complicii lui trimişi la DNA pentru cele şapte milioane de euro

Ieri Curtea de Apel Bucureşti a admis contestaţia Universităţii Craiova cu privire la scoaterea de sub urmărire penală a numiţilor Piţurcă Victor, FRF şi cei şase membri ai comisiilor de judecată (CNSL, Comisia de Recurs).

 

Astfel că instanţa de judecată a dispus în mod irevocabil trimiterea înapoi a cauzei la Direcţia Naţională Anticorupţie şi a dispus începerea urmăririi penale pentru infracţiunile de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, iniţiere şi constituire de grup organizat.

 

În anul 2011, cele două comisii de pe lângă Federaţia Română de Fotbal, cu încălcarea gravă a atribuţiunilor de serviciu prin eludarea normelor legale în vigoare, au produs un titlu de plată fraudulos în valoare de 7 milioane de euro împotriva Fotbal Club Universitatea Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Este pentru a doua oară când instanţa de judecată anulează o soluţie a DNA în ceea ce priveşte abuzurile grave săvârşite la adresa Universităţii Craiova.

 

Reamintim că în urmă cu circa 4 luni de zile Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a admis plângerea U Craiova şi a dispus trimiterea în judecată, alături de Sandu Mircea şi Dragomir Dumitru şi a celorlalţi membri ai Comitetului Executiv care se fac vinovaţi de prejudicierea Universităţii Craiova.

 

Vom reveni!

Politica