vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dovada incontestabilă! Clona PSD-istă joacă amicale în fotbalul românesc!

Deşi preşedintele completului de judecată a solicitat Federaţiei Române de Fotbal, în nenumerate rânduri, să pună la dispoziţia instanţei HOTĂRÂREA de afiliere, de abia la termenul de astăzi, după repetate somaţii ale judecătorului, Federaţia a pus la dispozitie o asa-zisă HOTĂRÂRE a Comitetului Exexutiv, identificată ca şi HOTĂRÂREA numărul 7 din 14 august 2013.

În cadrul acestei aşa-zise hotârâri, la punctul 4 figurează propunerea prin care se mandatează comitetul de urgenţă al FRF!!! să aprobe afilierea provizorie a cluburilor ce urmează a fi afiliate.

La punctul 5 se aprobă componenţa seriilor Ligii a II-a, sezonul 2013-2014, printre care figurează şi CSU Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ce este extrem de important şi de clar este faptul că pe lângă caracterul penal care face obiectul unui dosar aflat pe rolul Parchetului, HOTĂRÂREA în cauză este nulă de drept datorită faptului că nu este semnată de niciun membru al Comitetului Executiv!!!!

Coform Statutului FRF, art. 33 şi art. 34, Hotărârea Comitetului Executiv este valabilă numai dacă este semnată de toţi membrii prezenţi, indiferent de vot.

De fapt acestă formă legală este obligatorie în toate actele administrative sub sancţiunea nulităţii absolute, acest lucru fiind arhicunosct, iar în speţă există autoritate de lucru judecat că actele emise de Comitetul Executiv al FRF sunt acte administrative.

Este adevărat că alăturat hotărârii Comitetului Executiv al FRF a fost prezentată o aşa-zisă listă de prezenţă, dar care nu are nimic de a face cu forma legală cerută în mod imperativ de lege.

Şi în cazul în care, prin absurd, am lua în seamă o asemenea listă de prezenţă nici în această situaţie hotărârea nu este valabilă deoarece pe aceea listă există doar 7 semnături, iar pentru a se putea adopta hotărârea Comitetului Executiv este necesar sa fie prezenţi jumatate + 1 din membrii Comitetului Executiv, adică 8 membri, având în vedere că numărul total al membrilor Comitetului Executiv sunt 14.

Mai mult, Mircea Sandu si Octavian Goga sunt incompatibili să voteze în Comitetul Executiv puncte de pe ordinea de zi unde au interes. Având în vedere că sunt trimişi în judecată pentru dezafilierea abuzivă a Universităţii Craiova, este evident faptul că sunt incompatibili cu privire la acest punct de pe Ordinea de Zi.

Prin urmare, şi dacă am socoti, prin absurd, acea listă de prezenţă ca şi semnături aplicate pe hotărâre, deşi nu este cazul, nu sunt îndeplinite condiţiile de cvorum necesare pentru a fi validă o asemenea hotărâre.

Astfel, se constată fără nicio tăgadă următoarele:

·         nu există nicio hotărâre de afiliere provizorie a CSU Craiova;

·         nu există o hotărâre de stabilirea componenţei seriilor Ligii a II-a şi Ligii a III-a din sezonul competiţional 2013-2014. Acest lucru ducând la nulitatea tuturor rezultatelor înregistrate în urma jocurilor din acest campionat

 

Faptul că membrii Comitetului Executiv nu au vrut să adere la o asemenea Hotărâre nu este întâmplator, ci ea reprezintă teama de dosarul penal aflat pe rolul DNA cu privire la înscrierea ilegală şi abuzivă în competiţie a echipei CSU Craiova.

De fapt, în rândul membrilor s-a facut o presiune uriaşă de oamenii lui Mircea Sandu, dar cei mai mulţi dintre ei au refuzat să semneze o asemenea hotărâre.

Valeriu Argăseală, unul dintre membrii Comitetului Executiv, a ţinut neapărat să şi notifice Federaţia Română de Fotbal specificând clar: ca el nu a participat la această şedinţă din 14.08.2013.

Menţionăm faptul că pentru a amâna judecata cauzei de astăzi, reprezentanţii CSU Craiova au ridicat încă o execepţie în scopul tergiversării procesului. Preşedintele instanţei a dat un nou termen, de această dată unul scurt, de două săptămâni urmând ca pe 7 aprilie în proporţie foarte mare să se judece această speţă.

În concluzie pe lângă faptul că Adunarea Generală a respins afilierea acestei grupări, iată că se demonstrează şi cu acte că CSU Craiova se plimbă prin fotbalul românesc total în afara legii şi a spiritului de fair-play, neavând nici măcar un început de dovadă pentru o amărâtă de afiliere provizorie.

Anexat vă prezentăm actele depuse de FRF la dosarul de pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, compus din 9 file, inclusiv somaţia făcută de Valeriu Argăseală.

 

 

Politica