vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Noi cu ratările, ei cu golurile

Universitatea Craiova a început perfect partida contra CS Mioveni şi în minutul 1 tabela de scor arăta deja avantaj pentru “alb-albaştri”. După un triunghi de pase între Sergiu Popescu, Şerban Florentin şi Claudiu Bălan, acesta din urmă a reuşit să înscrie, cu câlcâiul. Acelaşi jucător are şansa majorării avantajului în minutul 14, însă lovitura de cap expediată de acesta trece puţin pe lângă poarta lui Popescu.
CS Mioveni egalează din penalty, în minutul 21, după un fault comis de Vasile Gheorghe asupra lui Ayza. Năstăsie şutează puternic, pe centrul porţii şi “îl bate” pe Hotoboc.
Universitatea Craiova iroseşte alte două ocazii importante, prin Şerban şi Vasile Gheorghe, care nu nimeresc spaţiul porţii.

Repriza a doua se joacă cu garda jos, iar de acest lucru profită argeşenii care, scăpaţi pe contraatac, reuşesc să preia conducerea, prin reuşita lui Mazilu, în minutul 60, la prima atingere de balon. Două minute mai târziu, Goge este faultat în careu, iar centralul dictează penalty pentru Universitatea. Trage Dorel Stoica, fără şanse pentru Popescu, iar Craiova egalează la 2.

În minutul 69, Claudiu Bălan este “secerat”, din spate, în careul argeşean, însă centralul nu acordă lovitură de pedeapsă, deşi faultul a fost clar.
În minutul 78, CS Mioveni face 3-2, în urma unei lovituri de la colţul terenului, când Răuţă deviază balonul în poartă.  Roman are o execuţie pretenţioasă, în minutul 85, a unei lovituri de la 20 de metri, dar apărarea argeşeană este la post.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La ultima fază de joc, Daniel Bălaşa vede cartonaşul roşu, după al doilea galben primit pentru un fault în jumătatea noastră de teren.
Fluierul de final găseşte Universitatea în atac, însă nu mai reuşim măcar egalarea, astfel că Mioveni învinge, la finalul unui joc bun prestat de Universitatea, cu 3-2.
Am ratat mult, iar oaspeţii au profitat de bâlbele din apărare şi au înscris, reuşind apoi să păstreze rezultatul. Pentru Universitatea Craiova urmează o partidă dificilă, la Bistriţa, în faţa Gloriei care a pierdut, surprinzător, acasă, cu UTA.

Politica