joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Burleanu, noul preşedinte al FRF /CSU nu a fost afiliată!

Afilierea CSU la Federaţia Română de Fotbal a picat la vot! Doar 83 de membri din cei 171 prezenti au votat pentru afiliere, astfel ca echipa primariei rămâne cu afilierea provizorie, care si aceasta se va discuta la nivel juridic in FRF, separat. 

Stiridesport.ro scrie că un alt membru al Adunării a propus ca decizia în cazul afilierii Craiovei să fie luată la o altă Adunare Generală, lăsând răgaz departamentului juridic să clarifice detaliile din cazul afilierii CSU. Propunerea l-a mulţumit pe Adrian Mititelu, cel care făcuse un scandal imens la momentul votului, ameninţând: „Măcar în ultima Adunare Generală să fie democraţie. CSU  a intrat direct în liga a doua, şi-a asumat istoria noastră, nu e posibil să ardă aşa etapele. Aţi mai făcut o greşeală în trecut”, mai arată stiridesport.ro

–––––––

Policlinica Buna Vestire Craiova

UPDATE/ Sursa: MEDIAFAX

Votul pentru desemnarea noului preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a început la Casa Fotbalului, cei 173 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală urmând să aleagă dintre patru candidaţi: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian, Răzvan Burleanu şi Sorin Răducanu.

Finanţatorul FC Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a fost desemnat supervizor la numărarea voturilor pentru alegerea preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

Mititelu va superviza comisia de numărare a voturilor din care fac parte Augustin Păcurar (Naţional Sebiş), Nicolae Manea (Rapid) şi Cornel Şfaiţer (FC Botoşani).

Totodată, Constantin Anghelache (Dinamo), Vasile Micu (AJF Constanţa) şi Dan Tulpan (Gloria Buzău) vor întocmi procesul verbal al votului pentru şefia FRF.

 

 

Politica