duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Armament şi muniţie deţinute în mod ilegal

La data de 04.03.2014, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Biroului Arme Exploziv Substanţe Periculoase a fost depistat N.CLAUDIU, 25 ani, din Filiaşi, judeţul Dolj care deţinea, fără drept, la locuinţa sa un pistol cu aer comprimat, cal. 5,5 mm şi o cutie conţinând cu 200 diaboluri.
În urma cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit faptul că acesta a cumpărat arma, în luna ianuarie 2014, din oraşul Vidin, Bulgaria, bunurile introducându-le în aceeaşi zi în ţară în mod ilegal. Totodată, s-a stabilit faptul că, de la data cumpărării şi până în prezent, cel în cauză a deţinut pistolul la domiciliul său, trăgând cu acesta 200 diaboluri, pe câmp, fără a produce vătămări ale integrităţii corporale, vieţii sau sănătăţii vreunei persoane sau pagube materiale.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor prin deţinerea de armă neletală, din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi uzul de armă, din categoria celor supuse autorizării, dispunându-se începerea urmăririi penale cu privire la aceste fapte.

IPJ DOLJ

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica