vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pompierii în alertă

Echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea unui incendiu, două intervenţii  asistenţă medicală de urgenţă aeriană şi la 20 de intervenţii pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.    

Secţia Pompieri Craiova – Punct de Lucru Filiaşi a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa Elena N. din oraşul Filiaşi, str. 24 Ianuarie. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la mobilierul, articolele vestimentare din cele două  încăperei, precum şi la acoperişul casei  pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp, fără a exista posibilitatea de propagare la vecinătăţi. Din cauza  jarului căzut din sistemele de încălzire, au ars acoperişul casei confecţionat din lemn cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp, o masă, un pat, articole vestimentare şi  s-a degradat un aragaz.                         

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a acţionat cu două motopompe pentru evacuarea apei din locuinţa şi curtea Ioana G. din mun. Craiova, str. Prelungirea Brestei. La sosirea echipajului de pompieri, casa de locuit, formată din cinci camere cu o suprafaţă de aproximativ 60 mp era inundată, precum şi curtea pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp.Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a acţionat cu o motopompă pentru evacuarea apei din curtea lui Emilian O. din mun. Craiova, Aleea IV Brestei. La sosirea echipajului de pompieri, curtea propietarului era inundată pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp.           

Policlinica Buna Vestire Craiova

ISU DOLJ

Politica