vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Viol cu elevi la Sălcuţa

Caz şocant în comuna doljeană Sălcuţa. Alexandru Zidariu, în vârstă de 14 ani, elev la şcoala generală din localitate, spune că a fost obligat de un coleg în vârstă de 13 ani să susţină raporturi sexuale cu acesta.  Coşmarul ar fi început în urmă cu doi ani, însă abia acum câteva zile băiatul s-a hotărât să spună părinţilor.

După ore, în urmă cu o săptămână m-a obligat să merg cu el şi m-a violat sub pod. Din clasa a V-a am întreţinut raporturi sexuale cu Iliuţă P. fără voia mea. Mi-a fost frică să povestesc şi am ascuns absolut totul.
A spus Alexandru

Băiatul mai povesteşte că agresiunile sexuale s-au petrecut chiar şi sub privirile altor colegi. După ce a aflat, mama lui Alexandru l-a dus pe copil la IML şi a obţinut certificat medico-legal din care reiese că a fost abuzat sexual.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vreau să se facă dreptate. Băiatul meu a trăit o dramă timp de doi ani, iar nimeni nu a ştiut acest lucru. Acum îmi dau seama de ce nu îşi dorea să meargă la şcoală. Mi-a spus că a fost abuzat sexual de colegul său de clasă de mai multe ori.
Cristina Zidariu, mama lui Alexandru

Mai mult, victima a reclamat faptul că agresorul i-a cerut taxă de protecţie.

Am fotografiat seria unei bacnote de 5 lei şi i-am dat-o elevului de 14 ani. Este adevărat că am găsit-o în buzunar la băiatul acuzat de viol. Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat între ei. Este o faptă gravă.
A spus Ionuţ Vădea, directorul Şcolii Gimnaziale din comuna Sălcuţa

Elevul acuzat neagă toate acuzaţiile. Poliţiştii au demarat însă o anchetă.

S-a făcut dosar penal pentru act sexual cu un minor. Conform noului cod penal actul sexual cu un minor nu se sancţionează dacă diferenţa de vârstă între cele două persoane participante la actul sexual nu depăşeşte vârsta de trei ani.
A spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj

Politica