luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Universitatea Craiova, joc bun cu Sportul Poiana Mare

Desfăşurarea partidei a arătat o concentrare a jucătorilor asupra jocului. Adversarul, Sportul Poiana Mare, a făcut un meci bun, scorul final, de 11-0 pentru “alb-albaştri” arătând doar diferenţa dintre cele două echipe.

Universitatea Craiova a început partida de la Poiana Mare cu următorul “11”: Hotoboc – Cruceru, Ciucă, Bălaşa, Buşu – Săceanu, Mîrzeanu, Roman, Goge – Stoianof, Ripoli. Pe banca de rezerve s-au aflat: Preda, Jackie Nicolae şi Sergiu Popescu. Claudiu Bălan şi Eugen Rioşanu au fost accidentaţi. Golurile Universităţii au fost marcate de Ripoli (3), Buşu (2), Stoianof (2), Goge , Roman, Preda (din penalty) şi un autogol.

I-am simţit concentraţi pe băieţi asupra jocului, au tratat fiecare fază cu seriozitate. Sperăm ca mâine (astăzi) să plecăm la Severin, pentru că avem nevoie de terenuri bune de antrenament, de săli pentru recuperare.
A declarat Ştefan Nanu, la primul meci pe banca Universităţii în calitatea de antrenor principal

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mai sunt şase zile până la reînceperea campionatului, Universitatea urmând să joace o partidă dificilă în economia campionatului, la Slatina, împotriva FC Olt.

Politica