duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

LUPTA CONTINUA

Aducem la cunostinta opiniei publice ca Lia Olguta Vasilescu, prin influenta politica pe care o detine in zona, a blocat toate posibilitatile de antrenament ale echipei pe terenurile existente in Municipiul Craiova, dar si in imprejurimi.

Astfel ca planul grupului infractional care ii are in prim-plan pe Sandu Mircea, Rotaru Mihai si Lia Olguta Vasilescu isi produce consecinte prin strangularea totala a activitatii clubului de fotbal Universitatea Craiova cu scopul distrugerii acestei societati in favorizarea clubului odios infiintat peste noapte CS U Craiova.

Grupul infractional si-a propus, inca de anul trecut, distrugerea Universitatii Craiova pentru a face loc unui hibrid de sorginte sovietica, care sa fie implementat in Municipiul Craiova cu scopul favorizarii infractorului Sandu Mircea in raport cu procesul penal care se afla pe rolul instantelor judecatoresti si in care Sandu Mircea trebuie sa plateasca pentru excluderea Universitatii Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Practic toate aceste infractiuni savarsite in ultimele luni sunt o continuare a abuzurilor si infractiunilor din iarnuarie – iulie 2011.

In toata aceasta perioada clubul de fotbal Universitatea Craiova a fost atacat miseleste pe toate planurile de la constrangerea financiara a societatii si a actionarilor societatii pana la eliminarea si blocarea tuturor surselor de bani care ar fi putut sa fie obtinute din activitatea fotbalistica si nu numai.

Este incredibil ce se intampla intr-un stat membru al Uniunii Europene sub ochii institutiilor abilitate! Insa acest lucru are o explicatie clara in influenta in justitie si politica pe care o detine Sandu Mircea si mai nou Lia Olguta Vasilescu.

Practic prin abuzurile care s-au facut in ultima perioada, abuzuri demne de anii 50, intr-o complicitate generala, o mare parte a massmedia si autoritati ale statului, asistam la o noua excludere a Universitatii Craiova din fotbal facuta insa sub o alta forma.

Am epuizat toate formele de aparare posibile facute in fata gulagului PSD-ist. Am luptat contra tuturor obstacolelor si impedimentelor, am fost prigoniti, umiliti, batjocoriti dar toate au o limita.
Prin ceea ce i se intampla Universitatii Craiova constatam cu o mare tristete ca insusi statul reprezinta interesele mafiote in Romania si ca mult trambitata insanatosire a justitiei nu este decat o mare minciuna.

In Romania europeana din 2014, STATUL este inert atunci cand infractorii sunt oameni politici cum este cazul Olgutei Vasilescu sau oameni cu o influenta in justitie clara cum este cazul lui Sandu Mircea.

Ce ne-a mai ramas? Nu ne-a mai ramas decat sa speram ca intr-o zi… cineva … va ridica protectia politica evidenta de care beneficiaza acesti oameni si ca autoritatile vor auzi acest strigat de disperare.

Practic din acest moment lupta noastra va continua in fiecare zi pentru a convinge procurorii si judecatorii sa isi faca treaba, vom incerca sa ne aparam drepturile prevazute de Constitutie si de lege pana la ultima picatura.

Din punct de vedere tehnic maine vom initia o actiune la Curtea de Apel Bucuresti unde vom solicita atat suspendarea inceperii campionatului cat si, daca va fi cazul, anularea rezultatelor acestui campionat, deoarece avem motive intemeiate sa speram in a obtine aceste lucruri. Legea si fair-play-ul sportiv au fost calcate in picioare in mod incredibil si sub nasul autoritatilor care au preferat, in cele mai multe cazuri, sa nu isi exercite atributiunile de serviciu.

Indiferent de cate greutati o sa mai apara si cat de complicata si nedreapta va fi lupta, Universitatea Craiova nu se va preda si traieste cu speranta ca intr-o zi toate aceste faradelegi vor fi platite cu varf si indesat.

Facem apel la toti suporterii Universitatii Craiova sa ramana alaturi de club in aceste momente extrem de grele pentru ca suntem convinsi ca daca suporterii vor fi alaturi de club lupta va avea sanse mai mari de izbanda. Universitatea Craiova se va intoarce in iarba si nu va muri asa cum viseaza acei oameni de rea credinta.

Sursa: fcuniversitatea.ro

Politica