vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Precizare

Pentru a nu mai exista interpretari eronate cu privire la intentia clara de reformare a clubului Universitatea Craiova dupa confirmarea planului de reorganizare de catre instanta in cadrul procedurii de insolventa a Fotbal Club U Craiova S.A., fac urmatoarele precizari:

Societatea care va derula activitatea fotbalistica si va asigura continuitatea Fotbal Club Universitatea Craiova, incepand cu 1 iulie 2014, in speta U Craiova S.A. are in prezent urmatoarea structura de actionariat:

– Comunitatea Investitorilor UCV – 73% din actiuni;
– Comunitatea Suporterilor FC Universitatea Craiova  25 % din actiuni;
– O persoana fizica – 2% din actiuni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Asa cum am afirmat in nenumerate randuri doresc ca incepand cu iulie 2014 din actiunile detinute de Comunitatea Investitorilor UCV sa cedez unuia sau mai multor investitori interesati dar si de buna credinta un pachet de 30% – 35% de actiuni.
De asemenea Comunitatea Suporterilor FC Universitatea Craiova care in prezent deja detine 25% din pachetul de actiuni al noii societati care va administra clubul va deschide portile pentru toate persoanele interesate de a-si dobandi calitatea de membru al acestei entitati.

Consider ca viitorul acestui club pe termen mediu si lung este ca asociatia Comunitatea Suporterilor FC Universitatea Craiova sa ajunga sa dobandeasca 51% din actiunile clubului, insa pentru a se ajunge in aceasta situatie este firesc ca numarul membrilor asociatiei trebuie sa fie undeva in jurul cifrei de 50.000 membri.
Numai o asemenea cifra ar justifica aceasta operatiune juridica revolutionara si de un mare impact moral.

Actuala asociatie Comunitatea Suporterilor FC Universitatea Craiova, chiar daca a fost infiintata de mine poate fi preluata imediat sub controlul viitorilor membri asociati.

Consider ca cifra minima de membri necesari pentru ca Asociatia sa devina activa si sa participe la actul de administrare al clubului este de minim 1.000 membri care pot sa adere la asociatie a doua zi dupa confirmarea planului de reorganizare, cel mai tarziu 25 martie 2014.

Astfel, pana la sfarsitul lunii mai 2014 poate avea loc prima Adunare Generala a membrilor asociati ai Comunitatii Suporterilor FC Universitatea Craiova si alegerea noii structuri de conducere a asociatiei care la randui va desemna reprezentanti in cadrul noului Consiliu de Administratie al clubului de fotbal Universitatea Craiova.

Totodata orice persoana de buna credinta si cu posibilitati financiare poate sa-si exprime interesul de a prelua cele circa 30 – 35 % din actiunile detinute de Comunitatea Investitorilor UCV  in urma unor negocieri directe si transparente in care se vor putea cunoaste pretentiile deloc exagerate si masurate ale noastre.

Prin urmare, la sfarsitul lunii iunie 2014 Fotbal Club Universitatea Craiova in noua functionare poate avea o structura de actionariat noua si un consiliu de administratie cu o acoperire extrem de larga.

In incheiere vreau sa imi reiterez promisiunea pe care am facut-o si printr-o declaratie notariala exprimandu-mi disponibilitatea de a mai face si alte acte in acest sens ca in momentul in care Comunitatea Suporterilor FC Universitatea Craiova va avea in componenta 50.000 membri, cele circa 35 – 40% din actiuni care raman in patrimoniul meu vor trece gratuit in patrimoniul acestei asociatii.

P.S.
A fi membru al Comunitatii Suporterilor nu inseamna neaparat a da bani, consider ca o cotizatie anula de 3-5 euro este suficienta.
Prezenta membrilor asociati in cadrul acestei persoane juridice si implicit in cadrul clubului constituie un atuu de marketing si management mult mai mare decat orice alta finantare facuta indiferent de mod.

Adrian Mititelu

sursa: fcuniversitatea.ro

 

 

 

spot_img
spot_img

Politica