vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Covei, şapte ani de închisoare pentru fraude cu carduri

Iustin Covei, fiul fostului judecător de de la Curtea de Apel Craiova Marin Covei, a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare, pentru fraude informatice. Sentinţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti nu este definitivă. Iustin Covei a fost trimis în judecată în martie 2010, alături de alte 17 persoane. Potrivit anchetatorilor, aceştia au constituit un grup infracţional organizat care se ocupa cu clonare de carduri şi extragere frauduloasă de bani. Inculpaţii acţionau pe teritoriul mai multor ţări.

Inculpaţii confecţionau echipamente destinate copierii datelor de pe carduri bancare, instalându-le pe ATM-uri, în vederea copierii datelor şi filmării PIN-urilor tastate de clienţii legitimi ai băncilor. Datele cardurilor compromise erau prelucrate şi scrise pe carduri blank, utilizate în vederea efectuării retragerilor frauduloase de numerar de la ATM-uri de pe teritoriul României sau din străinătate.
DIICOT

Ceilalţi inculpaţi sunt  Jean Marin Mihailă, zis “Marius”, Dragoş Dumitrescu, zis “Baronul”, Adrian Abagiu, Dan-Mihail Bîrca zis “Miţă”, Andrei Sandu, Marius-Francisc Dancă, Petrel Hălănel, Sergiu-Nicuşor Dumitriu, Eman Vătămăniţa, Ionel – Marius Trancă zis Bizu sau Hermano, Ionel Călin, zis “Nixon” sau “Calin Ionel”, Florin Nicolae Dirivan zis “Fulgerică”, Alin-Andrei Şoşa, Sorin-Costel Buruiană, Ionuţ-Laurenţiu Tuţă, zis “Ionica”, Mihai-Adrian Ţîştea zis “Tuc” şi Tudor Rada.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica