luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

COMUNICAT PELUZA SUD 1997 CRAIOVA

În aceste vremuri incerte, în care viitorul echipei noastre de suflet este nesigur, iar suporterii sunt folosiţi drept masă de manevră, aducem la cunoştinţă urmatoarele:
1.    Conducerea Peluzei Sud Craiova a fost schimbată. Gabi Blondu’ nu mai este liderul acesteia, orice declaraţie sau acţiune facută de el este strict personală şi nu trebuie confundată cu poziţia Peluzei Sud.
2.    Poziţia noastră faţă de actualul finanţator rămâne neschimbată, solicităm pe aceasta cale încă o dată renunţarea acestuia la echipă.
3.    Scopul imediat al Peluzei Sud este formarea unei noi asociaţii ce se va ocupa strict de organizarea peluzei.
4.    Asociaţia nu se va implica în luptele de putere din cadrul clubului, obiectivul nostru fiind susţinerea necondiţionată a echipei de suflet, pentru care am suferit şi vom suferi în continuare.
5.    Nu acceptăm sub nicio formă fuziunea cu o echipă apărută peste noapte fără istorie şi palmares care încearcă cu disperare să se confunde cu Universitatea Craiova
6.    Readucem aminte doamnei primar că stadionul Ion Oblemenco aparţine comunităţii din Craiova, nu interselor sale strict personale.

Articolul precedent
Articolul următor

Politica