vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă o amânare

Asta pe motiv că Gino Iorgulescu nu şi-a înregistrat oficial mandatul de preşedinte al LPF, iar acest lucru împiedică începerea judecăţii pe fond, scrie fanatik.ro

Nu îmi vine să cred la ce tertipuri apelează marele avocat Cazacu, doar că să câştige timp pentru Mircea Sandu. Ei se bazează probabil pe noul Cod Penal, dar îi asigur că se vor frige, vor lua pedeapsa maximă, 15 ani. Oricum o să vină ziua când Sandu şi Dragomir vor trebui să plătească pentru prejudiciul pe care mi l-au adus. Dacă Staicu a luat 11 ani pentru 2 milioane de euro, iar Ridzi – 5 ani pentru 80.000 de euro, vă daţi seama cât o să ia Sandu cu Dragomir. Ei mi-au adus un prejudiciu mult mai mare. În legătură cu soarta Universităţii Craiova? Eu mă ocup acum mai mult de procese, iar Marin Condescu de bunul mers al lucrurilor de la echipă.
A declarat patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, potrivit sursei citate

La 20 iulie 2011, în şedinţa Comitetului Executiv al FRF, s-a hotărât excluderea provizorie a SC Fotbal Club “U” Craiova SA, excluderea fiind pusă pe seama încălcării grave a statutului Federaţiei, fără a se detalia şi motiva în ce au constat încălcările şi gravitatea lor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica