Îi căutăm stăpânii

Pe Fetiţa am găsit-o luni seara în Malu Mare, în zona staţiei de gaz. Rătăcea pe şosea buimăcită, probabil şi de la ceaţă. Zgribulită de frig şi speriată a încercat să fugă. În scurt timp s-a răzgândit şi a venit la noi. Am luat-o acasă. Angajatul de la staţia de gaze ne-a spus că rătăcea prin zonă de două-trei zile. În maşină a stat cuminte. Am fost convinsă că a avut odată stăpân şi a fost crescută în puf. E afectuoasă, jucăuşă şi, acum, nu se desparte de mine. Iar dacă mergem la plimbare nu are nevoie de lesă pentru că nu pleacă departe.

Am botezat-o Fetiţa, pentru că doar la acest apelativ a răspuns. Ne-am gândit că familia ei o caută acum şi, poate, un copil plânge că a pierdut-o. De aceea, vă rugăm să ne sprijiniţi să îi găsim familia. Fetiţa este un căţel din rasa Caniche. Are părul negru şi creţ, ce-i drept acum încâlcit, că doar a rătăcit singură şi nu a avut cine să o îngrijească. Nu cred că are mai mult de trei ani. Este cuminte şi, aşa cum am mai spus, afectuoasă. Până familia va veni să o ia acasă, Fetiţa va rămâne în redacţia Ediţie Specială.

Populare

Recomandări

Copilul unei profesoare și al unui afacerist a recidivat. Acuzații grave de corupere sexuală și pornografie infantilă, chiar în sala de clasă!

Vineri dimineață (22 septembrie a.c.), redactorul “Jurnalului Olteniei” care...

A plecat la școală și nu s-a mai întors acasă. Dacă o vedeți, anunțați la 112

Vineri, 22 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale...

Acțiuni ale polițiștilor doljeni pentru reducerea riscului rutier

În ultimele 48 de ore, polițiștii doljeni au acționat...

Un român a creat panică într-un oraș din Italia. I-a dat fiului să se joace cu o grenadă

Un român stabilit în Italia a panicat întreaga comunitate...