vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Studentă agresată de controlorii RAT Craiova

UPDATE/ Controlorii RAT, dotaţi cu echipamente foto/video, după incidentul de luni seara.

Pentru a evita astfel de situatii, RAT SRL a demarat procedura de achizitie echipamente foto/video, ce vor fi detinute de catre controlorii societatii.” – au precizat reprezentanţii RAT Craiova.

––-

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

O studentă din Craiova susţine că a fost hărţuită şi agresată de controlorii RAT Craiova. Tânăra a şi filmat o parte din incident şi a trimis imaginile deputatului PNL, Nicolae Giugea. Fata a făcut aseară o sesizare la Poliţie. Conducerea RAT spune că nu acceptă astfel de comportamente, iar angajaţii implicaţi vor fi sancţionaţi.

https://www.facebook.com/nicolae.giugea.92/videos/561680567916253/

Deputatul PNL, Nicolae Giugea, a publicat pe pagina sa de facebook povestea fetei.

Am primit de la o studentă din Craiova acest film care surprinde abuzurile comise de controlorii RAT. Fata a uitat abonamentul acasă, iar când a fost controlată, a cerut permisiunea să primească de acasă o copie a buletinului pentru a se verifica dacă are sau nu abonament. După ce au coborât, controlorii au devenit agresivi și au făcut comentarii cu tentă sexuală la adresa ei. Când fata a început să filmeze, controlorii au lovit-o și scuipat-o.
Nu este prima dată când primesc sesizări despre comportamentul de derbedei al controlorilor de la RAT, dar acum acesta este și probat. Victima a depus plângere la Poliție, iar conducerea RAT tace mâlc. Solicit primarului Mihail Genoiu să declanșeze de urgență o anchetă la RAT. În caz contrar înseamnă că aprobă acest comportament descalificat al angajaților RAT”, scrie Giugea.

Directorul RAT Craiova, Marcel Tănăsescu, a aflat de cele petrecute şi spune că angajaţii vor fi duşi la Comisia de Disciplină.

Ne delimităm de genul acesta de comportament pe care nu îl tolerăm şi ne cerem scuze călătorilor. Se va întruni Comisia de Disciplină care va stabili şi sancţiuni pentru cei implicaţi”, ne-a declarat directorul RAT Craiova.

Fata a făcut o sesizare la Poliţie cu privire la faptul că ar fi fost trasă de păr şi împinsă de controlori, dar a precizat că vrea să se ia doar măsuri contravenţionale împotriva celor doi.

In cursul zilei de ieri, polițiștii Secției 1 Politie Craiova au fost sesizați de o tânără de 18 ani, cu privire la faptul că aceasta a fost agresata și jignita de un bărbat și o femeie, care făceau parte dintr-o echipa de control ce acționa pe traseul de deplasare al unui autobuz din Craiova.
In cauza, polițiștii au deschis o anchetă în vederea lămuririi stării de fapt și a identificării tuturor persoanelor implicate, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun
”, a afirmat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

 

foto arhiva

Politica